2016. április 15., péntek

Kannibál beautybloggerek

Mondhatni hot topic (höhö, szóvicc) lett mostanában a hazai blogszférában a divatszakma árnyoldala. A Bloggertalálkozón is az egyik legjobban kitárgyalt téma volt a divatbloggerek túlsúlya miatt. A mi kis Dark Blogközösségünket elkerülik a háborúskodások (és hála az égneK a komplett divattéma is kívül esik rajtunk), ezért is volt különösen megdöbbentő hallani, hogy milyen konkurenciaharcok, előnytelen feltételek között, néha embertelen nyomás alatt dolgoznak egyes bloggerek, gyakorlatilag a semmiért; hogyan használják ki a divatcégek a kezdetben csillogó szemű, lelkes lányokat, hogyan darálja be a gépezet szép lassan a lelküket.

Szóval sok rossz kering a divatszakmáról, de kannibál szupermodellekről eddig még nem hallottam!

neon démon




Pedig a Neon Démon című film valami hasonlóról fog szólni, az előzetes alapján érzek benne némi Fekete hattyút, a film zenéjét szerző Cliff Martinez szerint viszont inkább a Texasi láncfűrészesre hajaz. A főszereplő az az Elle Fanning lesz, aki Aurórát játszotta a Demónában, a rendező pedig Nicolas Winding Refn, akit a Drive rendezőjeként ismerhetünk.

"Egy nap arra keltem, hogy főleg nők vesznek körül, és főleg nők irányítják az életemet. Furcsa mód ez ültette el bennem a gondolatot, hogy filmet kell forgatnom a szépségben rejlő gonoszságról" - mondja a rendező, és hozzáteszi, hogy Báthory Erzsébet története inspirálta leginkább.
A grófnőt nem kell bemutatnom, ő a fiatalságért és a szépségért a legelvetemültebb dolgokra is képes, megszállott nő archetípusa.




Májusban, Cannes-ban mutatják majd be a filmet, és ajánlom, hogy a magyar mozikba is mihamarabb bekerüljön, különben úgy letorrentezem, mint még soha semmit, és ezt vehetitek fenyegetésnek!

Forrás: IMDb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése